Ro Ru En

Despre noi

Reţeaua de Supermarketuri Nr1 este considerată în prezent una din cele mai populare în oraş.

Nr1 este o rețea de magazine plasate în Chisinău, capitala Republicii Moldova. În anul 2016 rețeaua deja conține 15 magazine cu suprafața totală de 25 mii de m2. Din ele 17 mii de m2 aparțin companiei, celelalte sunt în chirie pe termen lung. Ale spații cu suprafața de 8 mii m2 sunt în proces de proiectare sau construcție.

Magazinele Nr1 sunt vizitate zilnic de până peste 50 mii de cumpărători. Sortimentul produselor în cel mai mare magazin este de 30 mii de articole. În companie lucrează 2 mii de angajați: în magazine, în departamentul vânzări angro și în secțiile de producere.

Rețeaua de magazine Nr1 este distribuitor exclusiv al 22 branduri de produse alimentare, printre care Parmalat, Nordic Seafood, Barilla, Zott, Hahne. Compania importă sute de camioane mari anual.

Compania Nr1 deservește 1300 de clienți angro precum hoteluri, restaurante, centre de afaceri. De asemenea compania distribuie produse alimentare în toate rețelele comerciale ale Moldovei.

Rețeaua de magazine Nr1 este una dintre cele mai populare rețele din Moldova, care este cunoscută pentru sortimentul său vast, iar uneori unic, precum și pentru calitatea înaltă a produselor sale.

 

 

 

Una dintre cele mai mare
importatori din Moldova

 

Asortiment
variat de marfuri

 

50 000+ 
vizitatori pe zi

Garanție
și calitatea produselor

Vizitaţi magazinul nostru şi veţi deveni clientul nostru permanent!

fapt interesant
Sînt adevărate minuni în materie de alimentație. Sînt dulci și cremoase, ideale pentru gustările dintre mese și perfecte pentru menținerea siluetei pe termen lung. Însă dincolo de aceste aspecte pe care le cunoaștem cu toții, bananele au și proprietăți mu
​Ciresele imbunatatesc pofta de mancare, intaresc vasele de sange si elimina substantele nocive din organism.
​Daca ciocolata calda are un gust mai bun intr-o ceasca portocalie, cafeaua are un gust mai bun daca este servita intr-o ceasca alba. Cel putin asta zic oamenii de stiinta, care analizeaza legaturile dintre culori si gusturi.
Există alimente-cheie care nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta de zi cu zi. Şi asta pentru că, datorită ingredientelor pe care le conţin, acestea au efecte vizibile la nivelul pielii, care devine mai elastică, radioasă, pe scurt, întinerită.
La sucul de roșii a fost nu numai delicioase, dar, de asemenea, cea mai plină de satisfacții, se păstrează într-un loc întunecat. Faptul că vitamina A se prabuseste lumina.
Cel mai mare bostan crescut în țară a fost adus la Chișinău pentru a fi demonstrat vizitatorilor Festivalului etno-gastronimic Bostaniada, ajuns la cea de-a cincea ediție. Acesta cântărește peste 270 de kilograme și a crescut în grădina unui gospodar din
Mărarul este una dintre plantele de la care poți consuma tot: frunzele, semințele și tulpina. Conține ulei volatil (variază între 2,5-4% - în frunze și în ramurile tinere, și 3-6% în seminșe) calciu, potasiu, sulf, fier, magneziu și sodiu, vitaminele A, B

Fapte interesante