Tartine cu caviar și somon
MOD DE PREPARARE:
Batem puțin crema de brânzâ. Adâugâm coaja de lâmâie, sucul de lâmâie, ceapa verde, sarea și piperul. Se amestecâ bine.Tâiem felii de pâine de secarâ dreptunghiuri de aproximativ 8x10 cm. Ungem generos fiecare felie си 1 lingurâ de amestec de brânzâ. Deasupra așezâm о felie subțire de pește, ne strâduim sâ corespundâ dimensiunii. Încă о data ungem cu amestec de brânzâ, mai punem о felie de pește și ungem a treia oară cu cremă de branză.
Tăiem marginile ca să obținem "tartina perfecționistului". Punem in frigider pentru о orâ. Deasupra aranjam un strat uniform de icre roșii.
Poftâ bunâ!
Batem puțin crema de brânzâ. Adâugâm coaja de lâmâie, sucul de lâmâie, ceapa verde, sarea și piperul. Se amestecâ bine.Tâiem felii de pâine de secarâ dreptunghiuri de aproximativ 8x10 cm. Ungem generos fiecare felie си 1 lingurâ de amestec de brânzâ. Deasupra așezâm о felie subțire de pește, ne strâduim sâ corespundâ dimensiunii. Încă о data ungem cu amestec de brânzâ, mai punem о felie de pește și ungem a treia oară cu cremă de branză.
Tăiem marginile ca să obținem "tartina perfecționistului". Punem in frigider pentru о orâ. Deasupra aranjam un strat uniform de icre roșii.
Poftâ bunâ!