Ro Ru En

Rețete

Cele mai bune rețete

Pilaf

Mod de preparare:

1. Se marinează carnea pentru câteva ore, cu ceapă, sare şi piper.

 

 

2.  Se taie morcovul şi ceapa.

 


 

3.  Se înfierbântă ceaunul şi se căleşte, iniţial, carnea împreună cu ceapa în care s-a marinat carnea. Se adaugă apoi morcovul şi restul cepii.

 

 

4.  Se lasă la foc iute până se evaporă lichidul. Se adaugă sare ş piper.

 

 

5.  Curry se dizolvă într-un pahar de apă şi se toarnă peste carne. Se adaugă boia, coriandru şi o căpăţână de usturoi. Se lasă la foc peste mediu 30 minute.

 

 

6.  Carnea devine de o culoare roşietică.

 


 

7.  Se adaugă orezul.


 

 

8.  Se adaugă a doua căpăţână de usturoi şi se acoperă cu apă.

 

 

9.  La necesitate, se adaugă câte puţină apă. Se lasă la foc 15 minute.

 

 

10.  După ce se ia de pe foc, se lasă 10 minute să se pătrundă aromele şi se serveşte. Poftă mare!
 

Sursa: Марусина копилка рецептов

Feluri principale
90 min.
pentru persoane
Pilaf

Folosind această reţetă, se obţine un orez bob cu bob şi gustos-gustos...

Ingrediente

Orez Nr1
2 lingura
Kaiser de porc
700 gr
Morcovi
2 buc
Boia dulce (paprika)
1 lingurte de sue
Usturoi
2 buc
Sare
dupa gust
piper negru
dupa gust
Ceapa
2 buc
Curry
2 lingurte de sue
Сoriandru boabe
1 lingurte de sue