Ro Ru En
Lista de cumpărături pe email
Abonează-te acum la newsletter

Rețete

Cele mai bune rețete

Supa de ciuperci cu fasole

1. Fasolea se spală în apă caldă și se înmoaie o noapte. Ea se umezeste și se umflă si dupa asta rapid va fierbe în dimineața următoare.

2. Clatiti si taiati ciupercile. Ciupercile pregatite se pun pe tigaia cu ulei. Peste 3 minute adaugati ceapa taiata maruntel, morcovul si prajiti pina la transparenta cepei. Apoi presati faina de porumb si amestecati timp de 3 minute.

3. Se scot ciupercile de pe foc si se pune supa ,adaugati fasolea si fierbeti-o la foc mic. Pe masura ce supa fierbe adaugati in ea ciupercile cu legume si lasati-o sa fiarba timp de 5 minute.

4. Adaugati sare, condimente și puneți capacul, ca supa sa se aseze.

Sampinionul - ideal pentru mas. El  înlocuiește  pâinea neagră sau pâinea de grâu!

POFTA BUNA!

Supe
30 minute
pentru persoane
Supa de ciuperci cu fasole

Supa de fasole - conținut scăzut de calorii. Este o opțiune hrănitoare și gustoasă pentru o masă de prânz sănătoasă. Este ușor de preparat și lasă "spațiu" pentru imaginație culinară!

Ingrediente

Morcovi
1 buc
Ciuperci
300 gr
Bulion de legume
2 l
Ceapa
1 buc
Ulei de masline
1 lingura
piper negru
dupa gust
Fasole rosie in suc propriu
200 gr
Verdeata
dupa gust
Făină de porumb
4 lingura

Expediaza pe email