Ro Ru En

Promotii

Patiserie

Fiecare din supermarketurile "Nr1", Va propune o gama vasta de pîine proaspata si produse de patiserie aromate din producerea proprie.

 

Făina, apa, sarea, drojdia şi maia sunt produsele utilizate de noi. Iată tot, de ce este necesar ca pîinea să fie gustoasă şi calitativă. Şi nu e vorba doar de pîine. În fiecare dimineaţă veţi găsi pe tejghelele noastre mai bine de o sută de feluri de produse de panificaţie. 

Rumene, proaspete, numai scoase din cuptor. Sunt şi baghete crocante, şi brioşe, plăcinte, dar şi ciabatta italiană, focaccia, pâine saţioasă de la ţară după reţete germane, pâine din făină de hrişcă, pîine crocantă din porumb, din cereale... Nu e uşor să alegi, dar să rezişti tentaţiei e imposibil!

În fiecare din supermarketurile noastre "Nr1" noi Vă propunem pîine proaspătă şi produse de patiserie aromate, fabricate de noi. 

Este atât de simplu să vă alintaţi persoanele dragi cu ceva gustos. Nici nu putem număra cu exactitate cîte feluri de deserturi gustoase pregătesc în fiecare zi cofetarii noştri. Numai torte sunt de 15 feluri. Cu frişcă naturală, caramelă şi ciocolată. Pentru jubileu, nuntă sau o sărbătoare în sînul familiei. Gata şi la comandă. Pentru cofetarii noştri imposibilul nu există.

În reţeaua noastră de supermarket-uri "Nr1" tot timpul veţi putea procura produse de patiserie aromate, proaspete, pufoase, care numai au fost scoase din cuptor. Pauza de masă în oficiu, cina în familie, micul dejun gustos pentru copii – iată doar o mică parte din situaţiile, când copturile proaspete sunt numai bune. Noi vă propunem atît articole tradiţionale, cît şi pregătite după reţete speciale, care obligatoriu vă vor place. Alintaţi-i pe cei dragi cu produse de patiserie proaspete, procurate din reţeaua de super marketuri "Nr1". Indiferent de timpul, cînd veţi veni la noi, în pauza de prânz sau după serviciu, noi vă vom propune copturi "aburinde".

 

Fabricarea produselor de patiserie se face cu utilajul liderului mondial, compania „Bongard” (Franţa).

 

 

 

  

 

Din 21:00 pina la 23:00 -30%*

*Promoția este valabilă în toate supermaketeturi, cu excepția "str. A. Șciusev 55" si "str. Testemitanu 23" Acțiunea

în aceste supermarketuri operează  la 20:00 - 22:00
si "bd. Moscova 9/5", Acțiunea în acest supermarketuri operează  la 21:00 - 22:00