Ro Ru En

Noutăți

Ultimile noutăți ale companiei

Experiment Urban: unde în Chișinău e avantajos să procuri produse. Partea 3

Mai 29, 2015

A ne plânge pe prețuri demult ne-a intrat în sânge, cineva până la momentul de față învinuiește embargo-ul, cineva – proprietarii magazinelor. În orice caz, prețurile la aceleași bunuri în magazine diferite pot varia foarte mult.

”Locals” continuă o serie de cercetări, unde în Chișinău este mai profitabil să cumperi produse. De data aceasta am mers doar în magazinele pilot, coșul nostru și-a adăugat unele articole de sezon, dar cel mai important, am aflat pe cât este de profitabil folosirea cardurilor de reducere și dacă sunt necesare în general.


 

CARDURILE DE DISCOUNT


 

În magazinele Velmart și Unimarket sistemul de discount nu funcționează.

Cardul de discount al rețelei de supermarketuri Nr1 îl poți primi doar la o nouă deschidere. Reducerea este valabilă la toate produsele: de la 50 lei până la 100 lei – 1%, de la 100 la 300 lei – 2%, de la 300 la 500 lei – 3%, de la 500 lei la 600 lei – 4%, de la 600 lei în sus – 5%.

Cardul discount Fidesco poate fi primit la o cumpărătură în sumă de 150 lei. Reducere: de la 3 la 10%, însă lucrează doar la unele categorii de produse.

Cardul de reducere Fourchette se elibereză la anunțarea unor acțiuni, reducerea ca și în cazul magazinelor Fidesco lucrează doar la anumite grupe de produse.

Cardul de discount Linella se emite gratis oricărui doritor. Pentru aceasta e nevoie doar de a completa un chestionar. Reducerile sunt valabile numai pentru produsele marcate cu un indicator special. De cele mai multe ori aceste reduceri sunt făcute în ajunul sărbătorilor.

Green Hills – Club Card poate fi procurat în orice magazin a rețelei Green Hills, adresându-Vă administratorului. Să devii membru al programului este foarte ușor, pentru aceasta e nevoie de completarea unui chestionar și de cumpărat setul Club Card (prețul este de 150 lei) în oricare magazin al rețelei. Reducerea este valabilă doar pentru unele produse: lactate (3-5%), produse din gastronomie și culinărie (3-12%), și mezeluri (3-7%).


 

Lista produselor:

Lapte 2,5% «Căsuța Mea», 1l

Pâine pentru toast «Franzeluța», 6 buc

Hrișcă «Domnița», 1 kg

Tomate, 1 kg

Castraveți, 1 kg

Zahăr «Domnița», 1 kg

Orez «Domnița», 1 kg

Făină de grâu «Băneasa», 1 kg

Ceai negru Greenfield, 25 pliculețe

Apă «OM» necarbogazoasă, 1,5 l

Ouă de pui ambulate în cutie de carton, 10 buc

Unt "Krestyanskoe» «Căsuța Mea»

Salam "Molocinaea» «Carmez», 1 kg

Cremă de brânză «President»

* Costul pungilor în fiecare rețea valorează între 0,5 bani -1 leu, cu excepția Hypermarket-ului Nr. 1 – pungile sunt gratis.

 

sursa: locals.md