Ro Ru En
Lista de cumpărături pe email
Abonează-te acum la newsletter

Rețete

Cele mai bune rețete

Biban la gratar cu rozmarin si lamie

1. Peștele se spală, se curată și se lasă să se usuce pe un prosop curat. Se spală lămîia și rozmarinul. Se taie lămîia în jumătate, din prima jumătate se scurge sucul, iar a doua jumătate se taie felii rotunde.

2. Se unge bibanul cu ulei de măsline si cu suc de lămîie, apoi se taie un usturoi pe orizontală și se așezonează peste pește. Se adaugă sare și piper după gust.

3. Se pune bibanul pe grătar, deasupra se pun crenguțele de rozmarin în așa fel incît să fie bine presate. Peștele se pregătește la grătar timp de cîteva minute pe fiecare parte. Peștele gata preparat se așează în farfurie și se garnisește cu crenguța de rozmarin si feliile de lămîie.

 

Se serveste pestele cu cartofi prajiti sau la cuptor.

POFTA BUNA!

Feluri principale
40 minute
pentru persoane
Biban la gratar cu rozmarin si lamiie

Cină de vară ușoara sau masa de prânz - biban, la gratar cu rozmarin cu aroma si condimentate de suc de lămâie.Fel de mincare armoniosa,suculenta si foarte gustoasa!

Ingrediente

piper negru
dupa gust
Ulei de masline
1 lingura
Sare
dupa gust
Сatei de usturoi
2 buc
Rozmarin
4 crengute
Lamie
1 buc
Seabass
1 buc

Expediaza pe email