Ro Ru En
Lista de cumpărături pe email
Abonează-te acum la newsletter

Rețete

Cele mai bune rețete

Paste carbonara cu pancetta

Instrunctiuni

1. Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline,se adauga pancetta taiata in fisii subtiri(sau becon usor afumat),piperati si rumeniti un pic.Intr-un bol amestecati oua,cascaval ras pecorino si parmezan,si o cantitate de piper negru,se amesteca bine.

2. Se fierb spaghetele(mai bine marca Barilla sau De Cecco) in apa sarata conform instructiunilor(de regula 8-10 min) pina la starea al dente. In procesul de fierbere adaugati cantitati de apa(aproximativ jumate de pahar)de la spagheti la pancetti.

3. Spaghetele se pun in strecuratoare, se scurg apoi se pun cu becon.Se amesteca bine,se ia cratita de pe foc.In timp ce se amesteca abudent se adauga in spagheti amestec de ou.Se adauga inca o cantitate de cascaval ras,se amesteca din nou si se poate de servit.

POFTA BUNA!

Pasta si pizza
20 minute
pentru persoane
Pasta alla Carbonara

Pasta Carbonara - spagheti cu felii subtiri de becon, unse cu sos din oua si cascaval.Acest sos ajunge la prepararea finala de la caldura pastei numai fierte.

Ingrediente

piper negru
dupa gust
spaghetti
300 gr
parmezan ras
3 lingura
Ou
2 buc
Pecorino Romano branza
3 lingura
Sunca
100 gr
Ulei de masline
2 lingura

Expediaza pe email