Ro Ru En

Promotii

Gastronomie

Bucataria din intreaga lume ne ofera o varietate de retete din carne, peste, legume si ciuperci. Gustul preferat va gasi fiecare! Bucatarii din reteaua supermarket-urilor «Nr1» reinnoiesc retetele vechi si traditionale si le dau o noua viata prin prisma ingredientelor proaspete, sosurilor si condimentelor cu arome divers colorate. 


In gastronomia noastra veti putea gasi cele mai simple, cunoscute retete din copilarie, precum si bucate delicate cu o complexitate aleasa din meniurile restaurantelor   preparate sub egida bucatarului-sef. Compozitia echilibrata si lipsa aditivilor artificiali, fac bucatele cu adevarat sanatoase si folositoare pentru toti membrii familiei. 
Gustul lor nemaipomenit este redat prin alegerea minutioasa a ingredientelor naturale: salatele copioase cu carne, maioneza, precum si cele mai fresh si usoare salate din legume, preparate pe  baza de ulei de olive, aperitivele reci din peste si gustarile calde din legume si ciuperci, principalele bucate din carne sau fructe de mare, gatite dupa retetele din bucatariile asiatice si europene.
 Cu gastronomia din reteaua supermarket-urilor «Nr1», prinzurile si cinele Dvs. vor fi delicioase si se vor bucura de succes, fie ca e vorba de o seara in sinul familiei sau de mesele festive.Din 21:00 pina la 23:00 -30%*

*Promoția este valabilă în toate supermaketeturi, cu excepția "str. A. Șciusev 55" si "str. Testemitanu 23"

Acțiunea în aceste supermarketuri operează  la 20:00 - 22:00
si "bd. Moscova 9/5", Acțiunea în acest supermarketuri operează  la 21:00 - 22:00