Ro Ru En

Noutăți

Ultimile noutăți ale companiei

Am deschis! Lev Tolstoi

Decembrie 28, 2021

REDESCHIDEM - Hypermarketul Nr1!!
 
Hypermarketul renovat își va deschide ușile la data de 28 decembrie, ora 13.00!!! 
 
Hypermarketul Nr1 de pe str. Lev Tolstoi și-a deschis pentru prima dată ușile cumpărătorilor în anul 2010. De atunci, mii de chișinăuieni i-au trecut pragul și l-au îndrăgit. Vizitarea hypermarket-ului în drum spre casă a devenit parte a rutinei multora dintre noi. 
 
Toate la timpul potrivit. Când am lansat magazinul, am promis să oferim locuitorilor din Chișinău cea mai bună experiență atunci când vin la cumpărături.
Ne dorim să ne ținem de cuvânt și în continuare, ceea ce a indus necesitatea de a închide temporar magazinul.
 
După patru luni de renovare, am revenit!
 
Ce s-a schimbat? 
Laconic spus – Totul! Tot ce vedeți în magazine: de la frigidere și rafturi, la asfaltul din parcare, care tot a fost turnat din nou. Hypermarket-ul revine cu alt concept – unul total nou. 
 
Un plan nou al magazinului şi mai confortabil
Suntem mereu grăbiți să ajungem acasă cât mai devreme și, uneori, ne pare rău când uităm să procurăm un produs important. Pentru a exclude astfel de situații, am schimbat în totalitate amenajarea magazinului. Astfel, tot ceea ce trebuie să faceți acum e să urmați trecerile principale și Vă garantăm că nu veți scăpa secțiunea pe care o căutați și nu veți uita să faceți plinul coșului cu tot ceea ce V-ați planificat. 
 
Treceri între rafturi mai spaţioase
Pentru o cină cu toată familia, veți avea nevoie să umpleți căruciorul cu tot felul de produse. Am ascultat sugestiile cumpărătorilor noștri și am modificat aranjarea rafturilor. Acum nu veți mai fi nevoiți să stați într-un „ambuteiaj” de cumpărători și cărucioare pentru a lua produsele dorite.
 
Secție dedicată produselor preparate
În magazinul renovat veți observa mai multe secții cu produse preambalate. De la carne proaspătă, la cașcavaluri, sandwich-uri și salate. Dacă timpul Vă presează, nu va mai fi nevoie să faceţi coadă la tejghea. 
 
 
Bucătării de tip deschis
Tot ce separă bucătariile de cumpărători este un perete de sticlă. Atunci când cumpărați plăcinte sau salate, primul gând este ”cum și în ce condiții sunt pregătite”. Acum, Veți putea vedea cu proprii ochi procesul și bucătarii ce lucrează la fiece fel de mâncare din vitrinele noastre. Și nu uitați să salutați bucătarii noștri, le va face plăcere!
 
Lărgirea suprafeței zonei produselor Fresh
Secția pentru carne, pește, legume și fructe a devenit mai spațioasă. Veți avea o alegere și mai mare de produse proaspete. Căutați fructe exotice pentru cocktail-uri? Le găsiți aici. Pește oceanic și fructe de mare pentru paella? Toate Vă așteaptă refrigerate, numai bune pentru a le pregăti. 
 
Achitare la casele de marcat de tip self service
Aceste case de marcat salvează timpul celor ce au mai puține produse și nu doresc să stea în rând. Am ascultat sugestiile cumpărătorilor noștri și am dublat numărul acestora. Acum, veți avea parte de opt case de tip self-checkout. 
 
Reconstrucția parcării
Se întâmplă uneori ca parcarea, în orele de vârf, să pară o cursă cu obstacole. Am ținut cont și de acest aspect și am reamenajat parcarea din fața magazinului. Acum fluxurile de mașini sunt separate, iar parcarea automobilelor a devenit mai simplă și mai comodă. 
 
 
Ne vom bucura să revedem clienții noștri fideli la deschiderea din data de 28 decembrie 2021. 
 
Cu drag, Echipa Nr1
 
Programul Hypermarketului Nr1: 
 
Zilnic de la ora 9:00 până la ora 23:00!